Het is tijd voor actie ✊

Samen kunnen we een verschil maken: jouw actie, groot of klein, draagt bij aan rechtvaardigere samenleving voor mens en de rest van de natuur.

Samen staan we sterk. De geschiedenis heeft ons keer op keer getoond dat burgerinitiatieven fundamentele veranderingen kunnen bewerkstelligen. Ecologische rechtvaardigheid vereist de inclusie van de stem en belangen van de natuur. Nu is hét moment om een nieuw tijdperk van ecologische democratie in te luiden. Sluit je aan bij onze beweging voor de Rechten van de Natuur, gedreven door de onstuitbare kracht van collectieve actie en gestoeld op internationale voorbeelden. Ben jij klaar om het verschil te maken?

Stichting Rechten van de Natuur zet zich onvermoeibaar in om iedereen de mogelijkheid te bieden zich actief in te zetten voor de bescherming en erkenning van de Rechten van de Natuur. Met een aanbod dat varieert van praktische handleidingen en inspirerende workshops tot op maat advies en campagnes, bieden we de essentiële instrumenten en kennis om samen een groenere toekomst te creëren. Blijf op de hoogte en ontdek hoe we samen ons kunnen inzetten voor deze missie.

coming soon...

Handleidingen en tools

Praktische handleidingen en tools, speciaal ontwikkeld om jou op weg te helpen in de wereld van Rechten van de Natuur.

Sessies

Inspirerende en leerzame sessies waarin we dieper ingaan op relevante onderwerpen.

Advies en campagnes

Specifiek advies en hulp bij campagnes om Rechten van de Natuur in Nederland te bevorderen.

Een oproep aan iedereen met een voor de natuur

Of je nu een bezorgde burger bent, een beleidsmaker die impact wil maken, een juridische expert die recht wil doen gelden, een politicus die een wetsvoorstel wilt indienen of een gemeente die de toekomst vorm wil geven - jouw betrokkenheid maakt het verschil.